Vlněný koberec OMEGA STILA krémový

Nový produkt

DYWILAN

tloušťka koberce: přibližně 9 mm

hmotnost: přibližně 2,60 kg/m2

druh příze: 100% Přírodní vlny

Více informací

  náklady na dopravu od: 84,26 CZK
  zásilka odeslaná za 48 hodin
  mezinárodní doprava
  30 dnů pro vrácení zboží
  2 roky záruka
  odesíláme dobírkou

9 583,15 CZK s DPH


Parametry

MateriálVlna
TvarObdélníkový
VzorRůzné vzory

Více informací

Měkké, teplé, přírodní - objevte kolekci vlněných koberců OMEGA

Obývací pokoj - jeden z nejdůležitějších pokojů v každé domácnosti. Proto stojí za to se postarat, aby atmosféra v něm vedla k odpočinku a příjemným okamžikům. Chcete-li to zajistit, stojí za to si vybrat jeden, velmi důležitý doplněk - koberec.  
Vlněné koberce z kolekce OMEGA jsou nadčasovým produktem, který svou měkkostí a teplem potěšil   mnoho milovníků vintage a retro stylu. Jemné orientální vzory v kombinaci s neuvěřitelně elegantními barvami vytvářejí krásný prostor pro odpočinek a hraní.
Vlna používaná při výrobě koberců OMEGA je 100% přírodní a obnovitelný materiál. Díky tomu si můžeme být jisti, že žijeme v souladu s přírodou. Vlastnosti vlny jsou neocenitelné po generace. Teplo materiálu Vám umožní relaxovat po těžkém dni. Vlna bude dokonale fungovat v interiérech, kde je problém s udržováním správné vlhkosti vzduchu. Přirozenou vlastností této suroviny je, že saje vlhkost, když je jí příliš mnoho, a vrátit ji zpět do ovzduší, když ji chybí.

Charakteristické vlastnosti koberce OMEGA:

- Vyrobeno ze 100% přírodního materiálu, což je vlna. Je proto šetrný k životnímu prostředí.
- Elegantní a krásné barvy v kombinaci s vintage vzorem učiní interiér téměř královským.
- Má certifikaci OEKO-TEX, která zaručuje bezpečné složení pro životní prostředí a lidi.
- Nejvyšší kvalita v kombinaci s vysokou odolností materiálu a jeho flexibilitou umožňuje, aby tento výrobek sloužil jako krásná dekorace po dobu několika nebo dokonce několik desítek let.
- Koberec vyrobený z vlny může zpočátku jemně prášit - to je přirozená vlastnost tohoto materiálu. Ujišťujeme Vás však, že to není v žádném případě zatěžující ani škodlivé.

Vneste do svého interiéru nádech luxusu – díky vlněným kobercům je to možné velmi snadným způsobem. Mnohem vyšší kvalita ve srovnání se syntetickými koberci potěší členy domácnosti pohodlím a měkkostí koberce po mnoho let.

Obývací pokoj, ložnice nebo možná chodba? Do kterého pokoje ve Vaši domácnosti by se OMEGA vlněné koberce hodily nejlépe?

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook