Koberec na terasu? Ano, je to možné!

Koberec na terasu? Ano, je to možné!

Koberec na terasu? Ano, je to možné!

Koberce jsou obvykle spojeny s domácím teplem. Jsou umístěny v obývacím pokoji, ložnici nebo hale, poskytují spoustu pohodlí a doplňují aranžmá svými krásnými vzory. Lze však všechny tyto výhody přenést i na terasu? Ano! Představujeme vám koberce, které se díky moderním výrobním postupům skvěle hodí na balkóny, terasy, verandy a altány.

Jaký koberec vybrat?

Moderní výrobní technologie umožnily vznik koberců, které se díky svým vlastnostem extrémně snadno čistí a plně odolávají povětrnostním vlivům. Jsou to koberce tkané provázkovou metodou. Takzvaný Metoda "plochého tkaní" zahrnuje zabalení příze uvnitř koberce, aby se vytvořila smyčka. Pevně ​​ovinuté rouno vytváří bariéru proti nečistotám a vodě, nebledne a je odolné proti oděru. Díky těmto vlastnostem se bude koberec SIZAL skvěle hodit do kuchyně, předsíně, terasy, balkonu nebo altánu.

Jak zařídit koberec na terase?

Položení koberce na balkon nebo terasu je především věcí vkusu. Existují však nepsaná pravidla, která usnadňují vytváření zón na terase a aranžmá působí lehce, útulně a velmi pohodlně.

Tvar terasového koberce by se měl odvíjet především od velikosti prostoru, který má být uspořádán. Na velké terasy se skvěle hodí velké čtvercové nebo kruhové koberce. Na těch menších - čtvercových nebo podlouhlých.

Koberec na balkoně by měl být v oblasti, která je určena k odpočinku. Nejlépe mezi nábytek, pod konferenční stolek. Pak přidání koberce sedací část krásně uzavře, zvýší její komfort a dodá kouzlo.

Jak čistit koberce SIZAL?

Nenáročnými produkty jsou koberce SIZAL, které jsou určeny pro použití uvnitř i vně domu. Jejich čištění je velmi snadné. Stačí pravidelné utírání prachu nebo utírání prachu, aby vypadaly bezvadně. Větší skvrny odstraňte vlhkým hadříkem.

Co se stane, když za deště nebo horkého počasí zapomenu vrátit koberec?

Vůbec nic! Provázkové koberce jsou plně odolné vůči povětrnostním vlivům. Moderní výrobní postupy nám umožnily vytvořit produkt, který bude velmi praktický a nezmění své vlastnosti ani vlivem deště nebo vysokých teplot.

V případě, že koberec zvlhne, nechte jej v klidu uschnout. Nesušte ho sušičkou ani nedávejte na radiátor. Další zdroje tepla mohou způsobit mírné zvlnění koberce.

Vneste si na terasu trochu domácí pohody! Koberce SIZAL vám s tím pomohou!

Sisalové koberce

Follow us on Facebook