Koberec, Běhoun GLOSS moderni 6776 86 stylový, rám, řecký černý / zlato

Nový produkt

tloušťka koberce: 12 mm

hmotnost: přibližně 2,70 kg/m2 

druh příze: Polypropylen + Polyester Shrink

výrobce: Dywany Łuszczów

Více informací

  náklady na dopravu od: 84,26 CZK
  zásilka odeslaná za 48 hodin
  mezinárodní doprava
  30 dnů pro vrácení zboží
  2 roky záruka
  odesíláme dobírkou

1 233,00 CZK s DPH


Parametry

Materiál Polipropylen + Polyester Shrink
TvarObdélníkový
VzorRůzné vzory

Více informací

Změňte svoji chodbu díky moderním běhounům z kolekce GLOSS.

Koberce jsou prvky dekorace, které mohou změnit interiér. Přináší do svého prostoru spoustu tepla a pohodlí. Obývací pokoj nebo ložnice se okamžitě zútulní
   a navodí jedinečnou atmosféru. Co kdyby se tento úžasný komfort používání přenesl také do chodby nebo předsíně pomocí běhounu? Stojí se zmínit o těchto místnostech, protože jsou obvykle prvními, s nimiž při vstupu do domu
   přicházíme do styku. Kolekce běhounů byla vytvořena pro milovníky moderních řešení a lidi, kteří by chtěli trochu prolomit klasické vzory. Moderní vzory v kombinaci s výraznými, ale klasickými barvami zcela změní interiér.
   Běhouny jsou kromě mnoha estetických výhod také velmi praktickým prvkem výzdoby. Používají-li se v předsíni nebo na chodbě, zadržují nečistoty z bot, které se již nešíří po celém domě. Mohou být také použity v kuchyni, což
   Vám poskytne pohodlí a příjemný zážitek pro nohy. Čištění běhounů je rychlé, snadné a zábavné. Syntetické materiály použité při výrobě nevyžadují žádnou zvláštní péči. Postačí pravidelne vysávání a v případě
   větších skvrn vlhký hadřík.

   Vlastnosti běhounů GLOSS:

   - Kombinace bílé a šedé s nadčasovým motivem řeckého klíče krásně doplní klasické interiéry a vnese nádech modernosti, aniž by jí to ubralo na eleganci a pořádku.
   - K výrobě byly použity tři typy příze: polypropylen, smršťovací polyester a lesklý polyester. Tyto materiály jsou velmi odolné a příjemné na dotek.
   - Běhouny jsou k dispozici v šířkách od 60 cm do 80 cm a délkách od 200 cm do 300 cm, takže si můžete snadno vybrat perfektní produkt pro daný interiér.
   - Běhoun má certifikát OEKO-TEX, který zaručuje bezpečné složení pro lidi i životní prostředí.
   - Syntetické běhouny a koberce jsou vhodné pro alergiky a děti.
   - Kolekce GLOSS byla také vyrobena ve tvaru obdélníku a kruhu. To znamená, že si můžete vybrat produkt ze stejné kolekce téměř pro každou místnost v domě.
   - Kombinace stylu a funkčnosti-to jsou nejdůležitější vlastnosti běhounů GLOSS. Díky nim si je oblíbili nejen nadšenci moderního designu, ale také lidé, kteří nechtějí trávit několik hodin denně úklidem.
 
 Chcete rychle a snadno vnést do své chodby nebo předsíně eleganci a zdůraznit moderní charakter? Kolekce běhounů GLOSS bude pro tento úkol ideální!
  

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook