CASABLANCA WASHABLE 71511050 koberec béžový - omyvatelný, melanžový, smyčkový

Nový produkt

tloušťka koberce: + / - 10 mm

hmotnost: přibližně 1,90 kg/m2

druh příze: 100% polypropylen

▪ koberec lze prát v pračce

Více informací

  náklady na dopravu od: 84,26 CZK
  zásilka odeslaná za 48 hodin
  mezinárodní doprava
  30 dnů pro vrácení zboží
  2 roky záruka
  odesíláme dobírkou

1 431,65 CZK s DPH


Parametry

MateriálPolyester
TvarObdélníkový
VzorBez vzoru

Více informací

Omyvatelný koberec CASABLANCA – krásné a praktické řešení pro váš domov

V trendech interiérového designu nadále dominují koberce bez vzorů. Jsou nadčasové, univerzální a lze je přizpůsobit doslova jakémukoli prostoru, stylu a uživatelským preferencím. Není divu, že kolekce koberců CASABLANCA ukradla srdce tisícům uživatelů.
 
Kolekce koberců CASABLANCA WASHABLE je řada jedinečných produktů, které si zamilují nejen milovníci dobrého stylu, ale i praktických řešení. Největší výhodou nové řady koberců CASABLANCA je, že je lze prát v pračce díky tomu, že mají speciální plstěný podklad. Smyčkový vlas koberce se také velmi snadno udržuje v čistotě. Kvalitní vlákna v kombinaci s krásnými barvami navíc dodají každému interiéru zcela nový charakter. Vysávání tohoto koberce je mnohem rychlejší než u jiných přípravků a větší nečistoty snadno odstraníte vlhkým hadříkem.
Koberce CASABLANCA WASHABLE jsou skvělým řešením pro majitele domácích mazlíčků. Smyčkové tkaní koberce se bude velmi snadno čistit od vlasů. Tuto sérii koberců si zamilují i ​​nejmenší uživatelé - ve rouně zabaleném uvnitř se neztratí ani ty nejmenší hračky a nečistoty jdou snadno odstranit. Koberce z kolekce CASABLANCA se budou skvěle hodit do každé domácnosti a plně se přizpůsobí potřebám členů domácnosti. Jejich krásný design vnese do interiéru eleganci, teplo a jedinečné kouzlo.

Charakteristické vlastnosti koberce CASABLANCA PRATELNÉ:

- Krásné, přírodní barvy budou dokonale ladit s jakýmkoliv stylem v obývacím pokoji, ložnici, kuchyni, předsíni, pracovně nebo dětském pokoji;
- Vyrobeno ze 100% polypropylenu - velmi odolný syntetický materiál odolný proti rozdrcení;
- Lze prát v pračce. Jen nezapomeňte, že teplota praní by neměla přesáhnout 40°C;
- Výrobek má certifikát Oeko-Tex. To znamená, že koberec je zcela bezpečný pro alergiky a děti a nezatěžuje životní prostředí;
- Lze použít i s podlahovým vytápěním.

Přesvědčte se sami a zjistěte, proč tisíce lidí milují kolekci koberců CASABLANCA!

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook