Koberec BERBER MR1652 Beni Mrirt, ručně tkaný z Maroka, Kosočtverce - béžová / černá

Nový produkt

tloušťka koberce: přibližně 30 - 35 mm

hmotnost: přibližně 2,80 kg/m2

druh příze: 100% vlna

Více informací

  náklady na dopravu od: 84,26 CZK
  zásilka odeslaná za 48 hodin
  mezinárodní doprava
  30 dnů pro vrácení zboží
  2 roky záruka
  odesíláme dobírkou

41 367,15 CZK s DPH


Upozornění: poslední kus skladem!

Parametry

MateriálVlna
TvarObdélníkový
Vzor Geometrie

Více informací

Jedinečné a výjimečné – objevte ručně tkané koberce z Maroka

Historie výroby koberců v Maroku sahá tisíce let do minulosti. Pro místní lidi byly koberce nejen dekorativním prvkem, ale především prvkem kultury. Dnes žije v Maroku přibližně 45 různých berberských kmenů, z nichž každý má své vlastní jedinečné techniky tkaní, barevné palety a vzory.

Ručně vyráběné marocké koberce jsou jedinečné, jedinečné designové prvky, zdroj znalostí o berberské kultuře a umělecké dílo. Celý proces výroby probíhá ručně, uzel po uzlu se tká na stojatém stavu. Metody tkaní se v rámci kmene předávají z generace na generaci, takže každý marocký kmen bude mít jiné metody, vzory a preference barev. Z úcty k tradici předávané v průběhu let jsou názvy sbírek také názvy marockých etnik, která je vytvořila. Hlavním materiálem pro výrobu koberců je vlna, díky které jsou koberce krásné, výjimečně odolné a pohodlné.

Exkluzivní koberce z Maroka jsou ideálním produktem nejen pro milovníky umění, ale i pro cestovatele a fanoušky unikátů. Ruční proces výroby zaručuje, že nikde na světě nenajdete jiný stejný koberec.

Jedinečnost řady koberců BENI MRIRT podtrhuje způsob získávání materiálu. Vlna, ze které jsou koberce BENI MRIRT tkané, pochází z ovcí pasoucích se v nejvyšších partiích pohoří Atlas. Poslední fází vytváření koberce je mytí a kartáčování.
BENI MRIRT je kartáčován až 5x, což zajišťuje ten nejkrásnější vlas koberce dostupný na světovém trhu.

Charakteristické vlastnosti marockých koberců:

  • Každý koberec je ručně vyrobený marockými tkalci, pouze jeden kus. Díky tomu je tento výrobek jedinečným doplňkem interiéru a stává se uměleckým dílem ve svém oboru;
  • Vyrobeno ze 100% vlny. Jedná se o přírodní materiál, jehož odolnost a pevnost Vám zaručí spokojenost s nákupem na mnoho let;
  • Koberec vyrobený z vlny může být zpočátku mírně prašný - to je přirozená vlastnost tohoto materiálu. Ujišťujeme vás však, že to není nijak zatěžující ani škodlivé.

Vneste do svého domova prvek marocké kultury s jedinečnými a jedinečnými koberci ručně tkanými přímo z Maroka!

 

 

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook