Koberec NEPAL 2100 sand, béžový - vlněný, oboustranný, přírodní

Nový produkt

tloušťka koberce: přibližně 18 mm

hmotnost: přibližně 2,0 kg/m2

druh příze: 100% vlny

Více informací

  náklady na dopravu od: 84,26 CZK
  zásilka odeslaná za 48 hodin
  mezinárodní doprava
  30 dnů pro vrácení zboží
  2 roky záruka
  odesíláme dobírkou

1 027,50 CZK s DPH


Parametry

MateriálVlna
TvarObdélníkový
VzorRůzné vzory

Více informací

Kolekce koberců NEPAL je poctou přirozenosti a řemeslným tradicím.

Každý koberec z této kolekce je jedinečný produkt, plně ručně vyrobený z těch nejkvalitnějších surovin. Tato neobvyklá kombinace novozélandské vlny a tradičního tkaní na stavech dodává těmto kobercům jedinečný charakter.

Hlavní předností kolekce NEPAL je použití 100% novozélandské vlny, která zaručuje nejen odolnost, ale také bezkonkurenční měkkost a mimořádnou kvalitu. Každý koberec z této kolekce je vyroben pomocí tradičního tkaní na stavech, což znamená, že nejsou sériově vyráběny, ale individuálně vytvořeny zručnými řemeslníky. Tento ruční proces dává kobercům jedinečný charakter, díky čemuž je každý z nich jedinečný.

Praktickým řešením je oboustranný charakter koberce, který prodlužuje jeho životnost. Rustikální charakter kolekce dokonale zapadne do různých interiérů, dodá teplo a útulnost. Tyto koberce jsou ideální do obývacího pokoje, ložnice nebo chodby a dodávají místnostem jedinečný a elegantní vzhled s aktuálně módním retro nádechem. Za zdůraznění také stojí, že vlna používaná k výrobě koberců NEPAL má přirozené antialergické a hygroskopické vlastnosti a snadno se udržuje v čistotě. Je to ekologická volba pro ty, kteří si cení nejen estetiky, ale také péče o životní prostředí.

Charakteristické rysy kolekce NEPAL:

- přírodní barvy vlny, od jemné béžové po syté hnědé;
- použití 100% přírodní novozélandské vlny;
- mít certifikát OEKO-Tex dokazující, že jsou bezpečné pro uživatele a životní prostředí;
- lze použít s podlahovým vytápěním.


Kolekce NEPAL nejsou jen koberce – je to výraz vášně, tradice a péče o přírodní krásy, které lze přenést i do našich domovů.

 

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook