RUČNĚ VZATÉ vlněný koberec Vintage 10534, ornament, květiny - béžová / zelená

Nový produkt

tloušťka koberce: přibližně 5 mm

hmotnost: přibližně 2,20 kg/m2

druh příze: 100% vlna

Více informací

  náklady na dopravu od: 84,26 CZK
  zásilka odeslaná za 48 hodin
  mezinárodní doprava
  30 dnů pro vrácení zboží
  2 roky záruka
  odesíláme dobírkou

23 427,00 CZK s DPH


Upozornění: poslední kus skladem!

Parametry

MateriálVlna
TvarObdélníkový
VzorKvětiny

Více informací

RUČNĚ TKANÉ KOBERCE

Ponořte se do jedinečného světa tureckých koberců, které jsou nejvybranějšími příklady tradičního řemesla. Každý z prezentovaných koberců je jedinečný, jedinečné mistrovské dílo, ručně tkané s precizností a smyslem pro detail. Pocházejí z tureckých provincií Isparta a Ladik, které jsou známé svou dlouhou tradicí tkalcovství. Průměrné stáří prezentovaných koberců je 20-30 let, každý koberec má svou historii, která dodává interiéru jedinečný charakter, odpovídající současnému vintage stylu. Starožitné vlněné koberce budou jedinečným doplňkem do různých místností. Skvěle se budou hodit do obývacího pokoje a ložnice, ale budou také zajímavým doplňkem výzdoby kanceláře nebo chodby.
Každý kus této kolekce je vyroben ze 100% vlny, díky čemuž jsou produkty extrémně odolné. Koberce vyrobené z této přírodní suroviny jsou po staletí ceněny pro svou vysokou kvalitu a hygroskopické vlastnosti.

Prezentované koberce jsou i přes své stáří ve výborném stavu. Tyto produkty byly pečlivě vybrány. Každý koberec byl důkladně vyčištěn, ořezán a vybělen, čímž byl obnoven jeho původní lesk a odhaleny jeho plné barvy. Díky tomu je každý koberec ve výborném stavu.

Charakteristické vlastnosti ručně tkaných starožitných vlněných koberců:

- fleece je vyroben ze 100% přírodní vlny;
- každý koberec je jediný svého druhu, jedná se o pečlivě vybrané produkty, které se objevují pouze v jednotlivých exemplářích;
- koberec má svou historii, vnáší do interiéru jedinečnou retro a vintage atmosféru;
- krátký fleece usnadňuje každodenní péči.


Zveme vás k prohlédnutí naší kolekce starožitných, ručně tkaných vlněných koberců! Každý z prezentovaných koberců se může stát nejen dekorativním prvkem, ale také vnést do interiéru atmosféru a kulturu vzdálených provincií Isparta a Ladik a přitom zůstat v souladu s ekologií a myšlenkou udržitelného rozvoje.

 

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook