Koberec BERBER BJ1020 Boujaad, ručně tkaný z Maroka, Boho - béžová / oranžová

Nový produkt

tloušťka koberce: přibližně 25 - 30 mm

hmotnost: přibližně 2,0 kg/m2

druh příze: 100% vlna

Více informací

  náklady na dopravu od: 84,26 CZK
  zásilka odeslaná za 48 hodin
  mezinárodní doprava
  30 dnů pro vrácení zboží
  2 roky záruka
  odesíláme dobírkou

38 216,15 CZK s DPH


Upozornění: poslední kus skladem!

Parametry

MateriálVlna
TvarObdélníkový
Vzor Geometrie

Více informací

Jedinečné a výjimečné – objevte ručně tkané koberce z Maroka

Historie výroby koberců v Maroku sahá tisíce let do minulosti. Pro místní lidi byly koberce nejen dekorativním prvkem, ale především prvkem kultury. Dnes žije v Maroku přibližně 45 různých berberských kmenů, z nichž každý má své vlastní jedinečné techniky tkaní, barevné palety a vzory.

Ručně vyráběné marocké koberce jsou jedinečné, jedinečné designové prvky, zdroj znalostí o berberské kultuře a umělecké dílo. Celý proces výroby probíhá ručně, uzel po uzlu se tká na stojatém stavu. Metody tkaní se v rámci kmene předávají z generace na generaci, takže každý marocký kmen bude mít jiné metody, vzory a preference barev. Z úcty k tradici předávané v průběhu let jsou názvy sbírek také názvy marockých etnik, která je vytvořila. Hlavním materiálem pro výrobu koberců je vlna, díky které jsou koberce krásné, výjimečně odolné a pohodlné.

Exkluzivní koberce z Maroka jsou ideálním produktem nejen pro milovníky umění, ale i pro cestovatele a fanoušky unikátů. Ruční proces výroby zaručuje, že nikde na světě nenajdete jiný stejný koberec.

Marocké koberce BOUJAAD jsou bohaté na vzory a barvy, které dokonale odrážejí charakter a kulturu regionu. Jsou vyrobeny z ovčí vlny, což z nich dělá exkluzivní, vysoce kvalitní produkty. Poslední fází vytváření koberců BOUJAAD je praní a kartáčování. 2x až 3x jejich pročesání pomáhá zbavit se přebytečných vláken a dodat vlasům požadovaný tvar. Každá etapa tvorby je proto velmi promyšlená a časově náročná a metody předávané z generace na generaci po tisíce let jsou zvládnuty na výbornou.

Charakteristické vlastnosti marockých koberců:

  • Každý koberec je ručně vyrobený marockými tkalci, pouze jeden kus. Díky tomu je tento výrobek jedinečným doplňkem interiéru a stává se uměleckým dílem ve svém oboru;
  • Vyrobeno ze 100% vlny. Jedná se o přírodní materiál, jehož odolnost a pevnost Vám zaručí spokojenost s nákupem na mnoho let;
  • Koberec vyrobený z vlny může být zpočátku mírně prašný - to je přirozená vlastnost tohoto materiálu. Ujišťujeme vás však, že to není nijak zatěžující ani škodlivé.

Vneste do svého domova prvek marocké kultury s jedinečnými a jedinečnými koberci ručně tkanými přímo z Maroka!

 

 

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook